-
1
-
2
-
3
Reduction of Bitterness and Tartness in Grapefruit Juice with Florisil
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
COMPOSITION OF TEN PROCESSING and TABLE VARIETIES OF VIRGINIA APPLES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
COMPOSITION OF TEN PROCESSING and TABLE VARIETIES OF VIRGINIA APPLESa
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
Identification and Quantification of Proteoforms by Mass Spectrometry
Veröffentlicht in Proteomics (Weinheim)
VolltextArtikel -
10
Diversity of Amyloid-beta Proteoforms in the Alzheimer’s Disease Brain
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Bioinformatics Analysis of Top-Down Mass Spectrometry Data with ProSight Lite
Veröffentlicht in Protein Bioinformatics
VolltextArtikel -
20