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Effect of antioxidants on stabilization of meat products fortified with n − 3 fatty acids
Veröffentlicht in Meat science
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Effect of Aldehyde Lipid Oxidation Products on Myoglobin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Interaction of Fish Myoglobin and Myofibrillar Proteins
Veröffentlicht in Journal of food science
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Oxymyoglobin and Lipid Oxidation in Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) Loins
Veröffentlicht in Journal of food science
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α,β-Unsaturated Aldehydes Accelerate Oxymyoglobin Oxidation
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Beef color update: the role for vitamin E
Veröffentlicht in Journal of animal science
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Effects of reducing agents on premature browning in ground beef
Veröffentlicht in Food chemistry
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Changes of lipids in sardine ( Sardinella gibbosa) muscle during iced storage
Veröffentlicht in Food chemistry
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Species-Specific Effects of Sarcoplasmic Extracts on Lipid Oxidation in vitro
Veröffentlicht in Journal of food science
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