-
1
-
2
mRNA Polyadenylation Machineries in Intestinal Protozoan Parasites
Veröffentlicht in The Journal of eukaryotic microbiology
VolltextArtikel -
3
Antimicrobial Activity of Se-Nanoparticles from Bacterial Biotransformation
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Phytochemicals and Their Possible Mechanisms in Managing COVID-19 and Diabetes
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
11
Role of Bioactive Compounds in Obesity: Metabolic Mechanism Focused on Inflammation
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Cactus Pear (Opuntia) Seed Oils
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Study of Xoconostle ( Opuntia spp.) Powder as Source of Dietary Fiber and Antioxidants
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20
Fenton Discoloration of Ultrasonicated Purple Cactus Pear Juice
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel