-
1
Wild and commercial mushrooms as source of nutrients and nutraceuticals
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
2
-
3
Kaempferol: A Key Emphasis to Its Anticancer Potential
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Role of Honey in Advanced Wound Care
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
8
-
9
FTIR–ATR spectroscopy applied to quality control of grape-derived spirits
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
FT-RAMAN methodology for the monitoring of honeys' spirit distillation process
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Honey: Another Alternative in the Fight against Antibiotic-Resistant Bacteria?
Veröffentlicht in Antibiotics (Basel)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20