-
1
-
2
-
3
When and how do patients with cardiac amyloidosis die?
Veröffentlicht in Clinical research in cardiology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Importance and consumer perception of freshness of apples
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
11
-
12
Fractalkine in human inflammatory cardiomyopathy
Veröffentlicht in Heart (British Cardiac Society)
VolltextArtikel -
13
-
14
Freshness of fruits and vegetables: consumer language and perception
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
15
Aroma Recovery from Roasted Coffee by Wet Grinding
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
Impact of Roasting Conditions on the Formation of Aroma Compounds in Coffee Beans
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
miRNA as activity markers in Parvo B19 associated heart disease
Veröffentlicht in Herz
VolltextArtikel -
19
Transient active zone remodeling in the Drosophila mushroom body supports memory
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
20