-
1
Adhesion and colonization of Vibrio cholerae O1 on shrimp and crab carapaces
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Survival of Campylobacter jejuni on sliced watermelon and papaya
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
-
9
Risk of salmonellosis associated with consumption of chocolate in Mexico
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
10
Behavior of Listeria monocytogenes in avocado pulp and processed guacamole
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Behavior of Streptococcus pyogenes in mashed potatoes
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
14
INDICATOR AND PATHOGENIC BACTERIA IN GUACAMOLE AND THEIR BEHAVIOR IN AVOCADO PULP
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Potential "Salmonella" Transmission from Ornamental Fountains
Veröffentlicht in Journal of environmental health
VolltextArtikel -
18
Survival and growth of Salmonella and Shigella on sliced fresh fruit
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
19
-
20