-
1
Identification of predominant aroma components of raw, dry roasted and oil roasted almonds
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Piezoelectric Nanowires in Energy Harvesting Applications
Veröffentlicht in Advances in materials science and engineering
VolltextArtikel -
10
-
11
Influence of Skin Packaging on Raw Beef Quality: A Review
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
12
Erythema nodosum : an evaluation of 100 cases
Veröffentlicht in Clinical and experimental rheumatology
VolltextArtikel -
13
Protective effect of melatonin on experimental spinal cord ischemia
Veröffentlicht in Spinal cord
VolltextArtikel -
14
Effect of Thermal Treatments on Quality and Aroma of Watermelon Juice
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
FRI0476 Comorbidities in Psoriatic Arthritis: Patient Education Counts
Veröffentlicht in Annals of the rheumatic diseases
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20