-
1
-
2
Sorption of radioactive cesium and barium ions onto solid humic acid
Veröffentlicht in Journal of hazardous materials
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Identification of predominant aroma components of raw, dry roasted and oil roasted almonds
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Piezoelectric Nanowires in Energy Harvesting Applications
Veröffentlicht in Advances in materials science and engineering
VolltextArtikel -
11
Visfatin as a Promising Marker of Cardiometabolic Risk
Veröffentlicht in Acta Cardiologica Sinica
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Influence of Skin Packaging on Raw Beef Quality: A Review
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
The real exchange rate, structural change, and female labor force participation
Veröffentlicht in World development
VolltextArtikel -
18
Effect of Thermal Treatments on Quality and Aroma of Watermelon Juice
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
19
-
20