-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Comparison of the mechanical properties of meat and fish salamis
Veröffentlicht in Su ürünleri dergisi
VolltextArtikel -
6
-
7
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Veröffentlicht in Journal of food and health science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
NFS1 undergoes positive selection in lung tumours and protects cells from ferroptosis
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
16
An investigation on behavior of RC frames with non-interacting infill wall
Veröffentlicht in Engineering structures
VolltextArtikel -
17
Gamma radiation shielding investigations for selected germanate glasses
Veröffentlicht in Journal of non-crystalline solids
VolltextArtikel -
18
Biofortification and Localization of Zinc in Wheat Grain
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
19
A Multi-Model Proposal for Classification and Detection of DDoS Attacks on SCADA Systems
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
20
Alternating Droplet Formation by using Tapered Channel Geometry
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel