-
1
-
2
Seasonal changes in lipid composition of sardine (Sardina pilchardus)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
Production, extraction and purification of phycobiliproteins from Nostoc sp
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Antioxidant synergy of alpha-tocopherol and phospholipids
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
Evolution of pigment composition in Chlorella vulgaris
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Chlorella vulgaris used to colour egg yolk
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Lipid production by Phaeodactylum tricornutum
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel