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Kinetic study of the retrogradation of gelatinised starch
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Glutenins and gliadins: Electrophoretic studies
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Reduction and RE-oxidation of the purothionins
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Starch-gel electrophoresis of cereal proteins
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Electrophoretic comparison of cereal proteins
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Immunological comparison of cereal proteins
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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The disulphide group content of flour and dough
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Disulphide groups in flour proteins
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Effect of solid hydrocarbons as additives in breadmaking
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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British Baking Industries Research Association: New Laboratory Wing
Veröffentlicht in Nature (London)
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Some Factors which Influence the Rheological Properties of Starch Gels
Veröffentlicht in Starch - Stärke
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