-
1
Physicochemical and Bioactive Compound Evaluation of Acerola Genotypes
Veröffentlicht in Revista Virtual de Química
VolltextArtikel -
2
Promising green banana and plantain genotypes for making flour
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuaria brasileira
VolltextArtikel -
3
Caracterização físico-química de novos híbridos de abacaxi resistentes à fusariose
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Compostos bioativos e atividade antioxidante de variedades melhoradas de mamão
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
12
Physicochemical and Sensory Characterization of Banana and Araçá-Boi Jam
Veröffentlicht in Food and nutrition sciences
VolltextArtikel -
13
-
14
Caracterização físico-química de novos híbridos de abacaxi resistentes à fusariose
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
15
-
16
Development and characterization of green banana-based fondant icing
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
17
-
18
Nutrients and bioactive compounds of pulp, peel and seed from umbu fruit
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
19
Compostos bioativos e atividade antioxidante de variedades melhoradas de mamão
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
20