-
1
Accurate and sensitive detection of Salmonella in foods by engineered bacteriophages
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
2
-
3
Evaluation of PhageDX Salmonella Assay for Salmonella Detection in Hydroponic Curly Lettuce
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
-
5
Survival of Salmonella in spaghetti alla carbonara
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
6
Survival of Salmonella in Peruvian pisco sour drink
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Salmonella survival during soft-cooked eggs processing by steam oven
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Tannin extracts on quality of fresh cut crisp leaf lettuce
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel