-
1
-
2
-
3
Influence of Skin Packaging on Raw Beef Quality: A Review
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
4
Effect of Thermal Treatments on Quality and Aroma of Watermelon Juice
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
5
Characterization of kefir-like beverages produced from vegetable juices
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
6
-
7
The Effects of Ovine Whey Powders on Durum Wheat-Based Doughs
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Effect of Microfiltration, Storage Time and Temperature on Properties of Shalgam Juices
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Effectiveness of chitosan against wine-related microorganisms
Veröffentlicht in Antonie van Leeuwenhoek
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20