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Effect of Various Bacteria on Diacetyl Content and Flavor of Butter
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Involvement of Phosphoenolpyruvate in Lactose Utilization by Group N Streptococci
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
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Extracellular Nuclease in the Genus Lactobacillus
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
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Purification and Properties of Streptococcus lactis β-Galactosidase
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
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Fatty Acid Composition of Lipid Synthesized by Pseudomonas fragi
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Some Observations on the Hull Method for Measurement of Proteolysis in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Characterization of diacetyl negative mutants of Streptococcus diacetilactis
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Distribution of Diacetyl Reductase among Bacteria
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Comparison of Slow and Fast Acid-Producing Streptococcus Lactis
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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