-
1
The performance of the waste stabilization pond system at Boujaad, Morocco
Veröffentlicht in Water science and technology
VolltextArtikel -
2
Characterization of fermented fish waste used in feeding trials with broilers
Veröffentlicht in Process biochemistry (1991)
VolltextArtikel -
3
Polyphenol removal from olive mill waste waters by selected mould strains
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Valorisation des tubercules de topinambour par hydrolyse enzymatique
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
Enhancement of Jerusalem artichoke tubercules by enzymatic hydrolysis
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
Polyphenol removal from olive mill waste waters by selected mould strains
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Amélioration du procédé de fermentation traditionnelle des olives vertes
Veröffentlicht in Afrique science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20