-
1
Carotenoids in human nutrition and health
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
2
The Structure of Agglomerates Consisting of Polydisperse Particles
Veröffentlicht in Aerosol science and technology
VolltextArtikel -
3
Coagulation of Agglomerates Consisting of Polydisperse Primary Particles
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
4
What is the optimal intake of vitamin C?
Veröffentlicht in Proceedings of the Nutrition Society
VolltextArtikel -
5
-
6
Vitamin E Safety – often revisited and incorrectly communicated
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel -
7
Tandem emulsification for high-throughput production of double emulsions
Veröffentlicht in Lab on a chip
VolltextArtikel -
8
-
9
Robust scalable high throughput production of monodisperse drops
Veröffentlicht in Lab on a chip
VolltextArtikel -
10
-
11
Global vitamin status – perspectives for nutrition
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel -
12
L-5 - Global vitamin status – perspectives for nutrition
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel -
13
α‐Tocopherol–a systematic review of intake and status globally
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel -
14
-
15
Fragmentation and restructuring of soft-agglomerates under shear
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
16
-
17
Vitamin E function and requirements in relation to PUFA
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
Structure and dynamics of fractal‐like particles made by agglomeration and sintering
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
19
-
20
THE ROLE OF MICRONUTRIENTS FOR PUBLIC HEALTH
Veröffentlicht in Annals of nutrition and metabolism
VolltextArtikel