-
1
-
2
-
3
Light modification by color nets improve quality of lettuce from summer production
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
4
-
5
Prestorage hot water treatments (immersion, rinsing and brushing)
Veröffentlicht in Postharvest Biology and Technology
VolltextArtikel -
6
Host–pathogen interactions modulated by heat treatment
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
7
Controlling gray mould caused by Botrytis cinerea in cucumber plants by means of chitosan
Veröffentlicht in Crop protection
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Enrichment of tomato flavor by diversion of the early plastidial terpenoid pathway
Veröffentlicht in Nature biotechnology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Horticultural evaluation of exotic watermelon germplasm as potential rootstocks
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
16
-
17
Sodium bicarbonate reduces postharvest decay development on melons
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
18
-
19
Reduction of postharvest losses of Galia melon by a short hot‐water rinse
Veröffentlicht in Plant pathology
VolltextArtikel -
20