-
1
-
2
Growth inhibition of mastitis pathogens by long-chain fatty acids
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
Precision and sensitivity of a test for vegetable fat adulteration of milk fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
Fatty acid composition of bovine teat canal keratin
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Estimation of casein from total protein in commingled milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
Extraction and Separation of Neutral Milk Lipids by Thin-Layer Chromatography
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
All glass lyophilizer for comparative flavor research
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
New Method for Extraction of Milk Phospholipids
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
13
-
14
Influence of Added 1-Monoglycerides on the Surface Tension of Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
15
-
16
Interfacial Tensions of Lipolyzed Milk Fat-Water Systems
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
Total Monoglyceride Content of Some Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Formic Acid Trap for GC Analysis of Fatty Acids and Their Salts
Veröffentlicht in Journal of chromatographic science
VolltextArtikel