-
1
Digestibility and Effects of Whole Cottonseed Fed to Lactating Cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Ultra-High Temperature Processing and Aseptic Packaging of Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
Off Flavors of Milk: Nomenclature, Standards, and Bibliography
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
Effects of Feeding Protected Tallow to Dairy Cows in Early Lactation
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
Surface Structure of Cottage Cheese Curd by Electron Microscopy
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
Effects of Feeding Protected Tallow on Composition of Milk and Milk Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
Influence of Cooking Procedures on Properties of Cottage Cheese Curd
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
Relationship of United States Dairy Industry to Dairying Internationally
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
-
12
Recommendations to the California Dairy Industry
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
13
Relations Among Manufacturing Procedures and Properties of Cottage Cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Influence of diet on trans fatty acids in human milk
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
17
-
18
Influence of Composition and Processing on Sensory Properties of Nonfat Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
-
20
Separation of interfering Compounds in the Determination of Tocopherol in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel