-
1
LED lighting and seasonality effects antioxidant properties of baby leaf lettuce
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Blue light dosage affects carotenoids and tocopherols in microgreens
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Red Light-Dose or Wavelength-Dependent Photoresponse of Antioxidants in Herb Microgreens
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
6
-
7
LED irradiance level affects growth and nutritional quality of Brassica microgreens
Veröffentlicht in Open life sciences
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Effects of germination time on the antioxidant properties of edible seeds
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
In vitro culture of Chrysanthemum plantlets using light-emitting diodes
Veröffentlicht in Open life sciences
VolltextArtikel -
15
The impact of LED illumination on antioxidant properties of sprouted seeds
Veröffentlicht in Open life sciences
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20