-
1
-
2
Effect of cooking on the content of carotenoids and tocopherols in sweet corn
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
3
Variability of maize lines in ability to use nitrogen
Veröffentlicht in Selekcija i semenarstvo
VolltextArtikel -
4
Identification of QTL-s for drought tolerance in maize, II: Yield and yield components
Veröffentlicht in Genetika (Beograd)
VolltextArtikel -
5
Assessment of Popcorn's Bioactive Status in Response to Popping
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
6
Effect of cooking on the content of carotenoids and tocopherols in sweet corn
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
7
-
8
The Contribution of Soil Tillage and Nitrogen Rate to the Quality of Maize Grain
Veröffentlicht in Agronomy (Basel)
VolltextArtikel -
9
-
10
Quantitative Trait Loci for Biofortification Traits in Maize Grain
Veröffentlicht in The Journal of heredity
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Genetic distance of maize inbreds for prediction of heterosis and combining ability
Veröffentlicht in Genetika (Beograd)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
The impact of agroecological factors on morphological traits of maize
Veröffentlicht in Genetika (Beograd)
VolltextArtikel