-
1
-
2
Effect of cooking on the content of carotenoids and tocopherols in sweet corn
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
3
Identification of QTL-s for drought tolerance in maize, II: Yield and yield components
Veröffentlicht in Genetika (Beograd)
VolltextArtikel -
4
Variability of maize lines in ability to use nitrogen
Veröffentlicht in Selekcija i semenarstvo
VolltextArtikel -
5
Depicting Soybean Diversity via Complementary Application of Three Marker Types
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
6
-
7
Effect of cooking on the content of carotenoids and tocopherols in sweet corn
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
8
-
9
Genetic distance of maize inbreds for prediction of heterosis and combining ability
Veröffentlicht in Genetika (Beograd)
VolltextArtikel -
10
Assessment of Popcorn's Bioactive Status in Response to Popping
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
11
-
12
Agricultural biotechnology: Status and prospective
Veröffentlicht in Selekcija i semenarstvo
VolltextArtikel -
13
The Contribution of Soil Tillage and Nitrogen Rate to the Quality of Maize Grain
Veröffentlicht in Agronomy (Basel)
VolltextArtikel -
14
Protein quality analysis of F2 maize kernels
Veröffentlicht in Selekcija i semenarstvo
VolltextArtikel -
15
Plant genetic resources for food and agriculture: Management and utilization
Veröffentlicht in Selekcija i semenarstvo
VolltextArtikel -
16
Quantitative Trait Loci for Biofortification Traits in Maize Grain
Veröffentlicht in The Journal of heredity
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20