-
1
Influence of formulation on the oxidative stability of water-in-oil emulsions
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Influence of polysaccharide concentration on polyphenol-polysaccharide interactions
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
4
-
5
Characterization of lipid oxidation in plant oils by micro-calorimetry
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Drying Behavior of Bulgur and Its Effect on Phytochemical Content
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Circadian variation of Valproic acid pharmacokinetics in mice
Veröffentlicht in European journal of pharmaceutical sciences
VolltextArtikel -
14
-
15
Consanguinity, endogamy, and genetic disorders in Tunisia
Veröffentlicht in Journal of community genetics
VolltextArtikel -
16
Circadian variation in anticonvulsant activity of valproic acid in mice
Veröffentlicht in Biomedicine & pharmacotherapy
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Screening of three Mediterranean phenylketonuria mutations in Tunisian families
Veröffentlicht in Journal of genetics
VolltextArtikel -
20
Chronotolerance study of the antiepileptic drug valproic acid in mice
Veröffentlicht in Journal of circadian rhythms
VolltextArtikel