-
1
-
2
-
3
-
4
Impact of Water Ionic Chemistry on Kombucha Fermentation
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Targeted Study of the Effect of Yeast Strain on Volatile Compounds Produced in Sorghum Beer
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
The Impact Packaging Type Has on the Flavor of Wine
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Statistical Significant Differences between Aroma Profiles of Beer Brewed from Sorghum
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
12
-
13
Packaging Implications for Wine and Alcoholic Beverages: FSHN24-3/FS458, 9/2024
Veröffentlicht in EDIS (Gainesville, Fla.)
VolltextArtikel -
14
Packaging Implications for Wine and Alcoholic Beverages
Veröffentlicht in EDIS (Gainesville, Fla.)
VolltextArtikel -
15
-
16