-
1
Infinite dilution activity coefficients of apple juice aroma compounds
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Effect of cations on heat degradation of chelator-soluble carrot pectin
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
Heat resistance of Eurotium herbariorum, a xerophilic mold
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Modified atmosphere packaging of head lettuce
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
5
Modified atmosphere packaging of sweet corn on cob
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Influence of Aeration Rate on Yeast Production in Sauerkraut Brine
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Status of DDT in apple pomance for dairy feeding
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
14
Wastes generated in the manufacture of sauerkraut
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
15
-
16
Status of DDT in apple pomace for dairy feeding
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Challenges and opportunities for integrating lake ecosystem modelling approaches
Veröffentlicht in Aquatic ecology
VolltextArtikel