-
1
Nitrosamines in tap water after concentration by a carbonaceous adsorbent
Veröffentlicht in Water research (Oxford)
VolltextArtikel -
2
-
3
Trace components of the flavor fraction of maple syrup
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
The presence of dimethyl- and diethyl-nitrosamines in deionized water
Veröffentlicht in Food and cosmetics toxicology
VolltextArtikel -
7
presence of dimethyl and diethylnitrosamines in deionized water
Veröffentlicht in Food and cosmetics toxicology
VolltextArtikel -
8
Dimethylnitrosamine in frankfurters
Veröffentlicht in Food and cosmetics toxicology
VolltextArtikel -
9
Transforming Big Data into AI‐ready data for nutrition and obesity research
Veröffentlicht in Obesity (Silver Spring, Md.)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20