-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
From Pasteur to Probiotics: A Historical Overview of Cheese and Microbes
Veröffentlicht in Microbiology spectrum
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
ACTUARIAL FAIRNESS AND SOLIDARITY IN POOLED ANNUITY FUNDS
Veröffentlicht in ASTIN Bulletin : The Journal of the IAA
VolltextArtikel -
16
Alternative approaches to the risk management of Listeria monocytogenes in low risk foods
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
17
-
18
The Microfloras of Traditional Greek Cheeses
Veröffentlicht in Microbiology spectrum
VolltextArtikel -
19
Wooden Tools: Reservoirs of Microbial Biodiversity in Traditional Cheesemaking
Veröffentlicht in Microbiology spectrum
VolltextArtikel -
20
Cheese Classification, Characterization, and Categorization: A Global Perspective
Veröffentlicht in Microbiology spectrum
VolltextArtikel