-
1
Effect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Factors affecting wafer sheet quality
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
6
-
7
Dynamic rheological properties of dough as affected by amylases from various sources
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
8
-
9
Physics-informed constitutive modelling of hydrated biopolymer aerogel networks
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
A hyperelastic constitutive model for rubber-like materials
Veröffentlicht in Archive of applied mechanics (1991)
VolltextArtikel -
17
Theory of Ferroelectric ZrO2 Monolayers on Si
Veröffentlicht in Journal of physical chemistry. C
VolltextArtikel -
18
-
19
The coupling of immunomagnetic enrichment of bacteria with paper-based platform
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
20