-
1
-
2
-
3
Vulvar Disorders of the Infant and Young Child
Veröffentlicht in Clinical obstetrics and gynecology
VolltextArtikel -
4
Sex as a factor in blood levels of ascorbic acid
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
5
Protein and Lysine as Factors in the Cariogenicity of a Cereal Diet
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
-
7
Mineralization of a Cereal Diet as It Affects Cariogenicity
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
8
Human Metabolism of L-Ascorbic Acid and Erythorbic Acid
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
9
Comparative Metabolic Response to Erythorbic Acid and Ascorbic Acid by the Human
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
10
Collecting dietary information from groups of older people
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Variability in the measure of total ascorbic acid utilization by the human
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
14
Dietary survey of adolescents in the Virgin Islands
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
15
USE OF GOVERNMENT-DONATED FOODS BY MARRIED STUDENTS
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
16
Use of government-donated foods in a rural community
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
17
Human Utilization of Dehydroascorbic Acid
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
-
19
DIET AND EATING PRACTICES OF SCHOOL CHILDREN IN GHANA
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
20
The sense of taste of preschool children and their parents
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel