-
1
-
2
Antioxidant and antimicrobial activities of beet root pomace extracts
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Antioxidant properties of marigold extracts
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Antimicrobial and free radical scavenging activities of Teucrium montanum
Veröffentlicht in Fitoterapia
VolltextArtikel -
10
Synthesis of some heterocyclic amino-imidazoazarenes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
Synthesis of some heterocyclic aminoimidazoazarenes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Antiradical, antimicrobial and cytotoxic activities of commercial beetroot pomace
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
15
In vivo and in vitro antioxidant effects of beetroot pomace extracts
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
16
-
17
Bioactivity of Meeker and Willamette raspberry (Rubus idaeus L.) pomace extracts
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20