-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Hydrodynamic chromatography of waxy maize starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Shear-thickening behavior and shear-induced structure in gently solubilized starches
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
8
Shear-thickening and transient flow effects in starch solutions
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
9
Free and total ion concentrations in pig digesta
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
10
-
11
Nitrogen-to-Protein Conversion Factors for Tropical Plant Samples
Veröffentlicht in Biotropica
VolltextArtikel -
12
High-performance liquid chromatographic method for the determination of phytate
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
13
Nitrogen-to-protein conversion factors in animal feed and fecal samples
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
14
-
15
Mineral contents of brans passed through the human GI tract
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
16
-
17
A microfibril-generating factor from the cellulase of Trichoderma reesei
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
18
-
19
Iron binding of wheat bran at human gastric pH
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20
Availability of soybean hull iron fed to humans in a mixed, western meal
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel