-
1
Shear-thickening behavior and shear-induced structure in gently solubilized starches
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Hydrodynamic chromatography of waxy maize starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Free and total ion concentrations in pigs digesta
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
9
-
10
Nitrogen-to-protein conversion factors in animal feed and fecal samples
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
A microfibril-generating factor from the cellulase of Trichoderma reesei
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
14
Availability of soybean hull iron fed to humans in a mixed, western meal
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Iron binding of wheat bran at human gastric pH
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Molecular-sieve chromatography of amylose and dextran over porous glass
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Behavior of amylose in ethylenediamine and formamide
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel