-
1
-
2
Shear-thickening behavior and shear-induced structure in gently solubilized starches
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
3
Free and total ion concentrations in pig digesta
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
4
Shear-thickening and transient flow effects in starch solutions
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Nitrogen-to-protein conversion factors in animal feed and fecal samples
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Hydrodynamic chromatography of waxy maize starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
A microfibril-generating factor from the cellulase of Trichoderma reesei
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Mineral contents of brans passed through the human GI tract
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
15
-
16
Influence of dietary fiber on trace element balance
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
17
Amylose-Iodine Complex. II. Molecular Weight Estimates
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
18
-
19
High-performance liquid chromatographic method for the determination of phytate
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
20
A V7 conformation of dimethyl sulfoxide-amylose complex
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel