-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Hydrogen ion equilibria of wheat glutenin and gliadin
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
7
-
8
Hydrogen-ion equilibria of wheat gluten
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
9
CARBOHYDRATE CHARACTERIZATION
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
CARBOHYDRATE CHARACTERIZATION
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
15
THE CHARACTERIZATION OF LACTIC ACID AS THE BENZIMIDAZOLE DERIVATIVE
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Carbohydrate constituents of soybean “lecithin”
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
18
CARBOHYDRATE CHARACTERIZATION
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20