-
1
-
2
Cost-competent tolerancing in CAD
Veröffentlicht in International journal of advanced manufacturing technology
VolltextArtikel -
3
Recent applications of grapes and their derivatives in dairy products
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Creating inclusive schools: a self‐review tool for educational practitioners
Veröffentlicht in Support for learning
VolltextArtikel -
11
Assessment of Freeze-Dried Immobilized Lactobacillus casei as Probiotic Adjunct Culture in Yogurts
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
Emmer-Based Beverage Fortified with Fruit Juices
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
14
Novel probiotic whey cheese with immobilized lactobacilli on casein
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Wellbore and Reservoir Thermodynamic Appraisal in Acid Gas Injection for EOR Operations
Veröffentlicht in Energies (Basel)
VolltextArtikel -
19
Prospects of an Acid Gas Re-Injection Process into a Mature Reservoir
Veröffentlicht in Energies (Basel)
VolltextArtikel -
20