-
1
-
2
-
3
Noni puree (Morinda citrifolia) mixed in beef patties enhanced color stability
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
‘Red’ and ‘white’ meats—terms that lead to confusion
Veröffentlicht in Animal frontiers
VolltextArtikel -
5
-
6
Alternative considerations for beef grading
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
7
Methods of estimating beef carcass chemical composition
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Prediction of Beef Carcass Composition and Quality by Live-Animal Traits
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
14
Prediction of Feeder Calf Performance and Subsequent Carcass Characteristics
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
15
-
16
Carcass Composition of Different Cattle Types Related to Energy Efficiency2
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Carcass Composition of Different Cattle Types Related to Energy Efficiency
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel