-
1
-
2
Expected taste intensity affects response to sweet drinks in primary taste cortex
Veröffentlicht in Neuroreport
VolltextArtikel -
3
Satiating Capacity of Plant-Based Meat in Realistic Meal Contexts at Home
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
Situating desire: Situational cues affect desire for food through eating simulations
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
5
-
6
Flavor Expectation: The Effect of Assuming Homogeneity on Drink Perception
Veröffentlicht in Chemosensory perception
VolltextArtikel -
7
Discrepancy between Snack Choice Intentions and Behavior
Veröffentlicht in Journal of nutrition education and behavior
VolltextArtikel -
8
Dynamic methods of sensory analysis
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
A parametric model for time–intensity curves
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
15
Gender and handedness effects on hedonicity of laterally presented odours
Veröffentlicht in Brain and cognition
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Power of experimental designs, estimated by Monte Carlo simulation
Veröffentlicht in Journal of chemometrics
VolltextArtikel -
19
PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS OF TIME-INTENSITY BITTERNESS CURVES
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
20
The role of permutation tests in exploratory multivariate data analysis
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel