-
1
-
2
-
3
Recent Advances in Dromedary Camels and Their Products
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
4
Nanotechnology as a Processing and Packaging Tool to Improve Meat Quality and Safety
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
The Use of a Natural Product “Camel Milk” as a Regulator of Glycemia
Veröffentlicht in Biology and life sciences forum
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Valorization of Camel Meat and Meat Products in the World and in Algeria
Veröffentlicht in Biology and life sciences forum
VolltextArtikel -
14
Breeding and Nutrition of Camels in Algeria
Veröffentlicht in Biology and life sciences forum
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
A phenotypic study of the resistome in a peri-urban ecosystem
Veröffentlicht in Environmental research
VolltextArtikel -
18
Recent advances in dromedary camels and their products : editorial
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
19
-
20
Artificial meat tenderization using plant cysteine proteases
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel