-
1
-
2
Effect of Vacuum Frying Conditions on Quality of French Fries and Frying Oil
Veröffentlicht in Acta chimica Slovenica
VolltextArtikel -
3
-
4
RHEOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF SESAME PASTE BLENDS PREPARED WITH DIFFERENT SUGAR SOURCES
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
ZEOLİT YATAK İLE MODİFİYE EDİLMİŞ VAKUM FIRINDA DOMATES SALÇASI ÜRETİMİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
10
-
11
Vakum Altında Kızartma İşleminin Gıda ve Kızartma Yağı Kalitesi Üzerine Etkisi
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
12
Zeolit yatak ile modifiye edilmiş vakum fırında domates salçası üretimi
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel