-
1
Controlling Hydrogel Mechanics via Bio-Inspired Polymer–Nanoparticle Bond Dynamics
Veröffentlicht in ACS nano
VolltextArtikel -
2
Reference-Dependent Preferences: Evidence from Marathon Runners
Veröffentlicht in Management science
VolltextArtikel -
3
Identification of aroma compounds in pea protein UHT beverages
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Mechanisms non-enzymatic browning in orange juice during storage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Using a primordial gravitational wave background to illuminate new physics
Veröffentlicht in Physical review. D
VolltextArtikel -
10
-
11
Identification of compounds that enhance bitterness of coffee brew
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
Identification of coffee compounds that suppress bitterness of brew
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Role of Reactive Carbonyl Species in non-enzymatic browning of apple juice during storage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Identification of compounds contributing to umami taste of pea protein isolate
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Association between statewide financial incentive programs and COVID-19 vaccination rates
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel