-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Distribution of non-protein nitrogenous extractives in the muscle of Indian fish
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Studies on the electrophoretic patterns of fish muscle myogens
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
11
Influence of dietary carbohydrates on serum cholesterol levels in albino rats
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
12
Carbonyls from some commercially important fishes and shell fishes of tropical waters
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
13
Lipid distribution in body and skin of four species of marine fish
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
14
Pickle curing of fish using tartaric acid and garlic as preservatives
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
15
-
16
Effect of oxidation of dietary fish lipids on the quality of proteins in diet
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel -
17
Advanced models of quality function deployment: a literature review
Veröffentlicht in Quality & quantity
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
A note on studies on smoke curing of tropical fishes (India)
Veröffentlicht in Fishery technology
VolltextArtikel