-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
The Influence of Storage on the Antiscurvy Value of Fruits and Vegetable Juices
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
6
The Antiscorbutic Value of Fresh and Canned English Tomatoes
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
7
-
8
Effect of Heat on the Anti-Scorbutic Accessory Factor of Vegetable and Fruit Juices
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
9
The Anti-Scorbutic Value of Dry and Germinated Seeds
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Regeneration in certain brown algae
Veröffentlicht in Proceedings of the Linnean Society of London
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
The Effect on Plants of Radiations From A Quartz Mercury Vapour Lamp
Veröffentlicht in Journal of experimental biology
VolltextArtikel -
20