-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Design of Packaging Vents for Cooling Fresh Horticultural Produce
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
7
-
8
Forced-convective cooling of citrus fruit: Package design
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
-
10
Multiscale modeling in food engineering
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Effect of maturity on the moisture sorption isotherm of chili pepper (Mareko Fana variety)
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Modeling and simulation of heat and mass transfer in an Ethiopian fresh injera drying process
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
19
Designing Mechanical Properties of 3D Printed Cookies through Computer Aided Engineering
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20
Genotype effects on internal gas gradients in apple fruit
Veröffentlicht in Journal of experimental botany
VolltextArtikel