-
1
-
2
-
3
Interaction of food polysaccharides with ovalbumin
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
On the binding of copper and lead by water-soluble polysaccharides
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
5
-
6
Synthesis and conformational properties of cyanoethyl–Scleroglucan
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
7
-
8
Interaction of soluble chitosans with dyes in water. I. Optical evidence
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Interaction of soluble chitosans with dyes in water. II. Thermodynamic data
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
12
-
13
Chelating ability and enzymatic hydrolysis of water-soluble chitosans
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
14
-
15
Interaction of food proteins with polysaccharides, I. Properties upon mixing
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
16
New exopolysaccharides produced by Aureobasidium pullulans grown on glucosamine
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Binding of metal cations by N-carboxymethyl chitosans in water
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
20
The ionization of aliphatic dicarboxylic acids in water
Veröffentlicht in Journal of solution chemistry
VolltextArtikel