-
1
Phospholipids in foods: prooxidants or antioxidants?
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
2
Mechanisms of lipid oxidation in food dispersions
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
3
The Role of Oxygen in Lipid Oxidation Reactions: A Review
Veröffentlicht in Annual review of food science and technology
VolltextArtikel -
4
Regenerative Medicine for Periodontal and Peri-implant Diseases
Veröffentlicht in Journal of Dental Research
VolltextArtikel -
5
The Impact of Lung Cancer on Survival of Idiopathic Pulmonary Fibrosis
Veröffentlicht in Chest
VolltextArtikel -
6
Emulsion-Based Delivery Systems for Lipophilic Bioactive Components
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Inhibition of Mertk Signaling Enhances Bone Healing after Tooth Extraction
Veröffentlicht in Journal of dental research
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20