-
1
Industrial Processing Affects Product Yield and Quality of Diced Tomato
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
2
-
3
Analysis of Free and Esterified Ergosterol in Tomato Products
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
4
Improving diced tomato firmness by pulsed vacuum calcification
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
5
The reactivity of 3-methyl-4-nitro-5-styrylisoxazole with some bis-enolisable ketones
Veröffentlicht in Tetrahedron letters
VolltextArtikel -
6
Permanganate oxidation of 3-methyl-4-nitro-5-styrilisoxazole: a correction
Veröffentlicht in Tetrahedron letters
VolltextArtikel -
7
Thermal resistance of pectin methylesterase in tomato juice
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
THERMORESISTANCE OF PECTIN METHYLESTERASE IN SANGUINELLO ORANGE JUICE
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
10
The Reactivity of 3-Methyl-4-nitro-5-styrylisoxazole with Some Bis-enolizable Ketones
Veröffentlicht in ChemInform
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20