-
1
Stability of Casein Micelles Cross-Linked by Transglutaminase
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
-
3
Depletion-induced phase separation in colloid–polymer mixtures
Veröffentlicht in Advances in colloid and interface science
VolltextArtikel -
4
Unique milk protein based nanotubes: Food and nanotechnology meet
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
5
Water holding capacity and swelling of casein hydrogels
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
6
-
7
Concentration and shear-rate dependence of the viscosity of an exocellular polysaccharide
Veröffentlicht in BIOPOLYM
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Complex coacervates of lactotransferrin and β-lactoglobulin
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
13
-
14
Phase separation and composition of coacervates of lactoferrin and caseins
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
The effect of depolymerised guar gum on the stability of skim milk
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
16
Complex Coacervation of Whey Proteins and Gum Arabic
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
17
Casein micelle/iota carrageenan interactions in milk: influence of temperature
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
18
-
19
Complexation of Whey Proteins with Carrageenan
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20
Coacervates of lysozyme and β-casein
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel