-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Diet influences the functions of the human intestinal microbiome
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
7
Fermented foods, their microbiome and its potential in boosting human health
Veröffentlicht in Microbial biotechnology
VolltextArtikel -
8
-
9
Outlook on next-generation probiotics from the human gut
Veröffentlicht in Cellular and molecular life sciences : CMLS
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Large-scale mapping of microbial diversity in artisanal Brazilian cheeses
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
13
Stool microRNA profiles reflect different dietary and gut microbiome patterns in healthy individuals
Veröffentlicht in Gut
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
A selected core microbiome drives the early stages of three popular italian cheese manufactures
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
-
19
Bacteria and yeast microbiota in milk kefir grains from different Italian regions
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
20