-
1
-
2
-
3
A numerical study on the design of sorption cells for multistage compressors
Veröffentlicht in Cryogenics (Guildford)
VolltextArtikel -
4
Numerical optimization of a multistage sorption compressor
Veröffentlicht in Journal of physics. Conference series
VolltextArtikel -
5
-
6
Gel-like emulsions stabilized by tyrosinase-crosslinked potato and zein proteins
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
Critical analysis of risk factors for intrapartum death
Veröffentlicht in American journal of obstetrics and gynecology
VolltextArtikel -
8
-
9
Critical analysis of risk factors for intrapartum fetal death
Veröffentlicht in Archives of gynecology and obstetrics
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Tyrosinase-crosslinked pea protein emulsions: Impact of zein incorporation
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
14
Evolution of slip surface roughness through shear
Veröffentlicht in Geophysical research letters
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20